PDA

View Full Version : Cubase Vsts!!


fitzpatc00
10-30-2004, 04:43 PM
I was wondering i dont have a midi keyboard, but would i still be able to use a vst?

chrischris182
02-27-2008, 06:10 PM
If you know how to use the key editor then you should be fine unless you don6t have one depending on software.

Moseph
02-27-2008, 08:35 PM
I was wondering i dont have a midi keyboard, but would i still be able to use a vst?

Yes.

VST plugins are both effects and instruments. Generally, only the instruments are MIDI-capable (though this is changing).

Even if you wish to use instruments, you can still do it without any sort of MIDI input device by using the piano roll editor to create your MIDI data (which is much more tedious), and then routing your MIDI data to the instruments just as if you were using a live input.

fitzpatc00
03-05-2008, 04:29 PM
You're replying to a post that was four years ago!

I don't even remember posting it!:confused:

Aaron
03-05-2008, 04:30 PM
Woo.

Fraggy
03-07-2008, 08:19 AM
good one chris, way to go on your first post....